la

Ihatefreedom Erlend Lunde Holbek

Erlend Lunde Holbek er en veldig trivelig fyr som klipper og regisserer film. Det finnes ikke noe hat i han, men enkeltpersonforetaket hans heter like fullt Ihatefreedom.

Erlend har laget film på internett siden han var tolv år, og det høres mer imponerende ut hvis du ikke googler Evil Ted, Fredericos Verden eller Jakten på Don Solli.

Han har regissert langfilmen Astronauter og filmstjerner, kortfilmene Heldiggrisen og Tjue kroner og en jojo, podcastene Meningen med livet og Ølle mølle og skrevet/regissert/klippet en drøss med internettprosjekter, tv-piloter og SoMe-innhold m.m., blant annet for Tine, Coca-Cola, DNB, Sparebank1, Ikea, Monster og Natt&Dag.

Hva er dette? Kontakt

Kontakt

Erlend bruker kontaktlinser med styrkene -3,25 og -2,75. Tidvis veksler han over til briller. Du kan stille han flere spørsmål om brillestyrken hans på erlendholbek@gmail.com.
Ihatefreedom.com

Boi Scout – Topunktnull

Boi Scout – Topunktnull

Boi Scouts nye album Topunktnull droppet 25. september 2015 på Tidal, og sprer seg til Spotify, iTunes, Apple Music pluss pluss 9. oktober. I tillegg får albumet en begrenset fysisk utgivelse i form av femti kassetteksemplarer, som er i salg for 50,- stk, pluss frakt. Kontakt boiscout@ihatefreedom.com for mer informasjon eller for å bestille.

Albumet er produsert av Erlend Lunde Holbek, med hjelp fra Teurre, Sigurd Benan, DJ Szücs og andre. Den har et nytt spor featuring Den Sjette Svansen, rapperen som er ansvarlig for det mest populære sporet fra 2013-albumet Ut av Systemet, samt en hel haug med kule nye gjesterappere, sangere og musikere. Albumet er påvirket av klassisk hiphop samt indiepop, folk, blues og jazz.

Besk prosjekt