la

Ihatefreedom Erlend Lunde Holbek

Erlend Lunde Holbek er en veldig trivelig fyr som klipper og regisserer film. Det finnes ikke noe hat i han, men enkeltpersonforetaket hans heter like fullt Ihatefreedom.

Erlend har laget film på internett siden han var tolv år, og det høres mer imponerende ut hvis du ikke googler Evil Ted, Fredericos Verden eller Jakten på Don Solli.

Han har regissert langfilmen Astronauter og filmstjerner, kortfilmene Heldiggrisen og Tjue kroner og en jojo, podcastene Meningen med livet og Ølle mølle og skrevet/regissert/klippet en drøss med internettprosjekter, tv-piloter og SoMe-innhold m.m., blant annet for Tine, Coca-Cola, DNB, Sparebank1, Ikea, Monster og Natt&Dag.

Hva er dette? Kontakt

Kontakt

Erlend bruker kontaktlinser med styrkene -3,25 og -2,75. Tidvis veksler han over til briller. Du kan stille han flere spørsmål om brillestyrken hans på erlendholbek@gmail.com.
Ihatefreedom.com

Tjue kroner og en jojo

Tjue kroner og en jojo

Tjue kroner og en jojo (2015) er en kortfilm skrevet og regissert av Erlend Lunde Holbek. Det var eksamensfilmen hans i fjerde semester på Westerdals Oslo ACT, og et tilgjengelig som bonusmateriale på deluxe-utgivelsen av Astronauter og filmstjerner.

Fem år gamle Kaja ser veldig opp til storebroren Sander (12). Sander er redd for vann, men Kaja deler ikke den holdningen. Mor og far har inngått en avtale om at Sander skal få tjue kroner og en jojo hvis han hopper fra det høye tårnet i bassenget. Det er lite Kaja har mer lyst på enn tjue kroner og en jojo.

Med: Pernille Sofie Sunde, Ingrid Nordby og Bastian Brauer
Produsenter: Therese Meyer og Ingrid Sudbø
Foto: Lucas Leonardo Ibanez-Fæhn
Klipp: Pernille Nilsen
Lyddesign: Hamid Waheed