la

Ihatefreedom Erlend Lunde Holbek

Erlend Lunde Holbek er en veldig trivelig fyr som klipper og regisserer film. Det finnes ikke noe hat i han, men enkeltpersonforetaket hans heter like fullt Ihatefreedom.

Erlend har laget film på internett siden han var tolv år, og det høres mer imponerende ut hvis du ikke googler Evil Ted, Fredericos Verden eller Jakten på Don Solli.

Han har regissert langfilmen Astronauter og filmstjerner, kortfilmene Heldiggrisen og Tjue kroner og en jojo, podcastene Meningen med livet og Ølle mølle og skrevet/regissert/klippet en drøss med internettprosjekter, tv-piloter og SoMe-innhold m.m., blant annet for Tine, Coca-Cola, DNB, Sparebank1, Ikea, Monster og Natt&Dag.

Hva er dette? Kontakt

Kontakt

Erlend bruker kontaktlinser med styrkene -3,25 og -2,75. Tidvis veksler han over til briller. Du kan stille han flere spørsmål om brillestyrken hans på erlendholbek@gmail.com.
Ihatefreedom.com

Ølle mølle – Sindre og Erlends ølsmakepodcast

Ølle mølle – Sindre og Erlends ølsmakepodcast

Sindre Hansen og Erlend Lunde Holbek har en veldig trivelig podcast der de drikker seks øl i uka og anmelder dem. Det eneste problemet er at Erlend er en alkoholiker og et jævlig menneske som kan finne på kjipe ting som å ligge med Sindres forlovede, underslå store podcastinntekter, få Sindres tørrlagte alkoholikerfar tilbake på vogna eller ta en jobb for staten Nord-Korea.

Besk prosjekt