la

Ihatefreedom Erlend Lunde Holbek

Erlend Lunde Holbek er en veldig trivelig fyr som klipper og regisserer film. Det finnes ikke noe hat i han, men enkeltpersonforetaket hans heter like fullt Ihatefreedom.

Erlend har laget film på internett siden han var tolv år, og det høres mer imponerende ut hvis du ikke googler Evil Ted, Fredericos Verden eller Jakten på Don Solli.

Han har regissert langfilmen Astronauter og filmstjerner, kortfilmene Heldiggrisen og Tjue kroner og en jojo, podcastene Meningen med livet og Ølle mølle og skrevet/regissert/klippet en drøss med internettprosjekter, tv-piloter og SoMe-innhold m.m., blant annet for Tine, Coca-Cola, DNB, Sparebank1, Ikea, Monster og Natt&Dag.

Hva er dette? Kontakt

Kontakt

Erlend bruker kontaktlinser med styrkene -3,25 og -2,75. Tidvis veksler han over til briller. Du kan stille han flere spørsmål om brillestyrken hans på erlendholbek@gmail.com.
Ihatefreedom.com

Heldiggrisen – kortfilm

Heldiggrisen – kortfilm

Heldiggrisen (2016) er Erlend Lunde Holbeks bachelorfilm fra Westerdals. Filmen er en 16 minutter lang komedie om unge, aggressivt ensomme folk, med Ida Göransson og medforfatter Sindre Hansen i hovedrollene.

Marius (23) har ikke så mye gående for seg. Han er klinisk deprimert, og dytter ensomheten sin foran seg for å skape distanse til andre. Når han våkner med en intens kink i nakken, ved siden av en to år eldre datter av akademikere, Susanne (25), blir han nødt til å bryte ned noen av veggene han har bygget opp.

Sammen må de to besøke en ulovlig praktiserende lege, en voldsomt irriterende russetid-prepper, en autistisk langer av svartemarkedapotekvarer og en entusiastisk, nyutdanna politimann for å lære litt mer om seg selv og hverandre, og oppdage hemmeligheten bak mirakelproduktet Wasa Sandwich.

Filmen er regissert og klippet av Erlend Lunde Holbek, med foto av Lucas leonardo Ibanez-Fæhn og musikk av Teurre. Det øvrige castet til filmen består av Gustav Marøy, Herman Arneberg Johnsen, Michael Ighiwiyisi Foday Ehigie, Gorm Alexander Foss Grømer, Herman Ljung Opedal, May Lydia Eidstø og Ina Kristin Wangsmo Slaveykov.

Besk prosjekt