la

Ihatefreedom Erlend Lunde Holbek

Erlend Lunde Holbek er en veldig trivelig fyr som klipper og regisserer film. Det finnes ikke noe hat i han, men enkeltpersonforetaket hans heter like fullt Ihatefreedom.

Erlend har laget film på internett siden han var tolv år, og det høres mer imponerende ut hvis du ikke googler Evil Ted, Fredericos Verden eller Jakten på Don Solli.

Han har regissert langfilmen Astronauter og filmstjerner, kortfilmene Heldiggrisen og Tjue kroner og en jojo, podcastene Meningen med livet og Ølle mølle og skrevet/regissert/klippet en drøss med internettprosjekter, tv-piloter og SoMe-innhold m.m., blant annet for Tine, Coca-Cola, DNB, Sparebank1, Ikea, Monster og Natt&Dag.

Hva er dette? Kontakt

Kontakt

Erlend bruker kontaktlinser med styrkene -3,25 og -2,75. Tidvis veksler han over til briller. Du kan stille han flere spørsmål om brillestyrken hans på erlendholbek@gmail.com.
Ihatefreedom.com

Langfilmen Astronauter og filmstjerner

Langfilmen Astronauter og filmstjerner

Astronauter og filmstjerner, en langfilm produsert av ihatefreedom på et bittelite budsjett, er tilgjengelig for kjøp og leie fra 18. mars 2016 på http://astronauterogfilmstjerner.vhx.tv/. Lik den på Facebook og sjekk ut traileren.

Filmen ble laget med et frivillig cast og crew og handler om opplevelsene til en gjeng tenåringer på viktige tidspunkter gjennom det første året etter videregående skole. Den ble skrevet av Erlend sammen med Sindre Hansen, som også skuespillérer sammen med en hel bønsj andre, inkludert Tani Hansen, Eva Victoria Verpe, Julian Mæhlen, Peter Skeie og Ingvild Haus Grønlien. Enmannsbandet Blue Skies står for soundtracket, og Erik Alexander Szücs Nordeng er fotograf.

Besk prosjekt