tilbake til ihatefreedom rss epost itunes
Meningen med livet

Hva er dette?

Meningen med livet er et ufattelig morsomt hørespill fordelt på ukentlige fem minutter lange podcastepisoder fylt til randen med vittigheter og ville eventyr.

I serien møter vi Bendik, en 25 år gammel kar som har blitt valgt av Gud til å være profet og verdensfrelser. Sammen med kjæresten, Sofie, og hans største tilhenger, Agnete, blir han sendt ut i verden for å spre ordet og sanke følgere. Men i skyggene venter Satan, alltid klar til å stikke kjepper i hjulene.

Ny podcast: Ølle mølle

19/09/16

Sindre Hansen og Erlend Lunde Holbek har startet en ny podcast, denne gangen om øl. Sindre er litt tilbakeholden og forsiktig, Erlend er et jævlig menneske som dessuten er veldig glad i øl. Hør første episode her, før du sjekker ut Ølle mølle i Soundcloud og iTunes.

Play

Episode 18: Don’t Stop Believin’

29/08/13

Siste episode – en episk faceoff mellom Bendik og Satan, en stor feiring av alt religionen har fått til og et svar på alle de syke spørsmålene du sitter igjen med.

Play

Episode 17: Vinn kjærlighet ved å vise kjærlighet

22/08/13

Nest siste episode handler om Bendik sin store kjærlighet. Gjør deg klar for en Sofie-spessial.

Play

Episode 16: Gå foran som et godt eksempel

15/08/13

Bendik og Gud er på talefot igjen, og de må kraftig til verks for å spre religionen sin. Bendik kvitter seg med alle eiendelene sine, men møter motstand når han og Agnete møter på en eksentrisk folkemengde og en veldig insisterende lege.

Play

Episode 15: Du kommer ikke på denne bussen uten billett

08/08/13

Bendik har nådd bunn, og rykker derfor tilbake til start: Ikea Furuset. Men kommer sjefen og skiftlederen til å ta han tilbake? Dagens episode er et mekka for alle überfans av Episode 2!

Play

Episode 14: Livet er deprimerende

01/08/13

Agnete og Bendik er på vei til Mo i Rana for å fikse livet til Bendik, men bilen deres bryter sammen midt i ingensteder. Hva kan de gjøre? Kommer de til å dø? Vil Bendik noengang få se Sofie igjen?

Play

Episode 13: Damer er no dritt

28/07/13

Etter at Sofie forlot Bendik har han fått et aldri så lite sammenbrudd. Agnete og noen av følgerne prøver å hjelpe Bendik med å møte hverdagen, men han er lite velvillig.

Play

Episode 12: Ta vare på de du er glad i

19/07/13

Uvitende medier har blandet Bendik og Agnete inn i en kinkig sexskandale, og Bendik gjør alt han kan for å hindre at Sofie får høre om det.

Play

Episode 11: Ikke brenn alle broene dine

11/07/13

Religionen trenger et sted å samles, og Gud har kanskje en idé om et aktuelt lokale…

Play

Episode 10: Respekt for Janteloven

04/07/13

Bendik får sitt første møte med media i den spennende tiende episoden. Dagens episode var den eneste som gikk rett fra førsteutkast til innspilling og er den beste lydbaserte actionsekvensen du har hørt på en stund.

Play

Episode 9: Ikke fortell folk hva de skal tenke

27/06/13

Nå som Bendik har 20 000 followers på Twitter har religionen hans gått mainstream, og gjengen har blitt invitert til DEN NYE Aschehougs hagefest, BBs hagefest.

Play

Episode 8: En follower er ikke nødvendigvis en følger

20/06/13

Bendik, Sofie og Agnete arrangerer en kjempefest for å sette følgerne sine på prøve, men begynner å mistenke at de trenger et nytt samlingslokale.

Play

Episode 7: Drikk mye vann, men ikke så mye at du blir svimmel

13/06/13

Bendik prøver seg på å nå nye følgere via sosiale nettverk!

Play

Episode 6: Ikke tenk så mye på det

06/06/13

“Reklametrilogien” kulminerer i en klappjakt etter Satan når det viser seg at kebabpapirplanen ikke gikk helt som den ble lagt.

Play

Episode 5: Kun Bendik kan snakke med Gud

30/05/13

Synnøve, Bendik og Gud må legge hodene i bløt for å finne tidenes reklame-idé, men hvordan skal det gå når den nye regelen krever at ingen andre enn Bendik får snakke med Gud?

Play

Episode 4: Si aldri at det finnes ting du ikke kan

23/05/13

Bendik snakker med Gud, og finner ut at religionen hans trenger reklame og markedsføring. Hvem bedre å snakke med da enn Synnøve, reklamedame-kusina hans?

Play

Episode 3: Hver dag er en helligdag

16/05/13

Bendik tar en tur ut til Oslos gater for å spre ordet om religionen sin, men møter på en eksentrisk pølsemaker som ikke setter særlig stor pris på kyllingpølser.

Play

Episode 2: Vær litt grei

09/05/13

Bendik, som han nå er døpt, må slutte på jobben for å fokusere 100% på profeteringen sin. Hvordan kommer medarbeiderne hans til å takle det?

Play

Episode 1: Du skal ikke spise gris

02/05/13

Benedikt blir tilbudt en forfremmelse, men er usikker på om han vil ta den. Så kommer det en syk opptrapping du aldri kunne sett komme (med mindre du har hørt konseptet til serien).

Play

Episode 0: Vi finnes

18/04/13

Erlend og Sindre gir seg løs på podcastmediumet, og ønsker deg hjertelig velkommen til å henge på!

Play